Medlemskab i Fanafdelingen

Pris
100,00 DKK
Medlemskabets varighed
17. feb. 2020 - 31. jan. 2021
Fornyelse af medlemskab
1. feb. 2021
Betalingsmuligheder
  • Betalingsinformationer fremsendes per email efter tilmelding
  • Via Dankort
  • Via Dankort eller internationalt kreditkort
  • Via Dankort eller internationalt kreditkort (tilmelding til abonnement)

Nye medlemmer
Hvis du ønsker at blive medlem af foreningen, så klik på 'Tilmeld'.

Betingelser for abonnementsbetalinger


Løbende abonnementsbetaling er en abonnementsordning mellem kunden og Fanafdelingen i Brøndbyernes Idrætsforening, hvor kunden automatisk betaler og fornyer sit abonnement hvert år. Beløb, som kunden skal betale i henhold til abonnementet, trækkes løbende fra et af kunden oplyst betalingskort.Ved oprettelse til abonnementsordningen hos Fanafdelingen i Brøndbyernes Idrætsforening accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Fanafdelingen i Brøndbyernes Idrætsforening trækker betalingen automatisk fra dit betalingskort. Vi sender en kvittering på e-mail for alle betalinger.Vi fornyer dit abonnement og trækker beløbet fra dit kreditkort omkring den første bankdag af abonnementsperioden. Efter gennemført betaling vil du via e-mail få tilsendt en kvittering på det indbetalte beløb. Hvis betalingen og dermed fornyelsen af dit abonnement fejler (kort udløbet, inddraget eller lignende) vil du få besked via e-mail. Derefter vil du have 8 dage til at gennemføre betalingen, før vi spærrer for din brug af abonnementet. I e-mailen vil der stå, hvorledes du gennemfører betalingen ved at angive nye betalingsoplysninger og dermed kan fortsætte dit abonnement. Du kan til enhver tid opsige abonnementet ved at kontakte os. Det skal gøres senest 20 dage inden næste træk.

Jeg accepterer betingelser


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 40246681
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Brøndby Stadion 42, 2605 Brøndby, mail: admin@bif-fan.dk